ΣΠΙΤΙΚΟ & ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το κουλούρι Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει σπιτικό & υγιεινό με αλεύρι ζέας αποτελώντας μια πρώτης τάξεως πρόταση για το κολατσιό των παιδιών στο σχολείο και τη βόλτα ή και το κολατσιό των μεγάλων στην εργασία τους! Η διαδικασία είναι πιο εύκολη απ' όσο ακούγεται, ενώ με τον κατάλληλο προγραμματισμό μπορούμε να έχουμε έτοιμα ψημένα κουλούρια στην κατάψυξη για όλη την εβδομάδα!



Για να δείτε τη συνταγή κάντε κλικ εδώ!


Γράφει η Ευαγγελία Βλασσοπούλου από τα Νόστιμες & υγιεινές συνταγές και Καλλιτεχνικές Δημιουργίες

_________________________________________________________________________________________________

Η Ευαγγελία Βλασσοπούλου είναι σύζυγος, μαμά δύο κοριτσιών, προγραμματίστρια, εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και craft & food blogger που δε σταματά να δημιουργεί. Είναι οπαδός του υγιεινού τρόπου ζωής και της υγιεινής αλλά και ωμοφαγικής διατροφής. Το food blog της ήταν υποψήφιο για τα βραβεία ΒΗΜΑGourmet 2016 στην κατηγορία Best Special Diet! Το σύνθημά της είναι ότι "Τα υγιεινά φαγητά μπορούν να είναι και πολύ νόστιμα".


Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!